MULLIGAN™ Herhalingsdagen
Upper Quadrant  & Lower Quadrant

De MULLIGAN™ Concept Herhalingsdagen zijn uitdrukkelijk alléén toegankelijk voor cursisten die eerst MULLIGAN Concept ABC hebben gevolgd!

De herhalingsdagen zijn erg belangrijk. Zonder trainen win je geen wedstrijden!
Tijdens de herhalingsdagen gaat het niet alleen om herhalen, maar ook om verfijnen, aanscherpen, klinisch redeneren, ervaringen uitwisselen en elkaar ontmoeten. Door de herhalingsdagen regelmatig te volgen, bereik je een hoger niveau van vaardigheden en kennis.

Ook voor de groep CMP’ers is het belangrijk regelmatig naar de herhalingsdagen te blijven komen.

We organiseren twee herhalingsdagen die je los van elkaar kunt volgen: een Herhalingsdag UPPER QUADRANT en een Herhalingsdag LOWER QUADRANT.
We willen met de herhalingsdagen meer tijd om de diepte in te kunnen gaan, meer tijd voor klinisch redeneren volgens het concept, aandacht voor achtergronden, research en reflectie.

De herhalingdagen zijn op verschillende data en locaties te boeken. Je hoeft de dagen niet op dezelfde locatie te boeken, het is heel flexibel.

***Wil jij Certified Mulligan Practitioner worden, dan is het raadzaam om beide herhalingsdagen ook te volgen. Meer info over het CMP examen op deze website.

Cursusdoel
Deze dagen staan in het teken van de actuele ontwikkelingen en clinical reasoning rondom het MULLIGAN™ Concept en het herhalen en “verfijnen” van de in de A,B en C-cursus geleerde technieken.

Cursustijd
Aanvang om 10.00 uur (zaal open om 09.30 uur) tot 17.30 uur. Deze tijden gelden alleen voor standaard locatie Vught, op andere locaties kunnen de tijden afwijken. Exacte tijden krijgt u via de mail.

Kosten voor deze herhalingsdag
€ 265,-
 inclusief lunch, koffie/thee en (indien relevant) recente artikelen.
CMP-ers ontvangen 25% korting op deze cursus.

6 Accreditatiepunten per herhalingsdag
– Algemeen Fysiotherapeut
– Beroepsgerelateerd deel
– Manueeltherapeut
Kwaliteitshuis Fysiotherapie 

 

Download Programma HHdag Upper

Download Programma HHdag Lower

Herhalingsdag Upper Quadrant
Den Haag
Locatie:
Hotel Babylon (naast het centraal station!)
Datum: woensdag 15 mei 2024
Docent: René Claassen

Inschrijven

Herhalingsdag Lower Quadrant
VUGHT
Locatie:
Hotel Vught (Van der Valk)
Datum: woensdag 19 juni 2024
Docent: René Claassen

Inschrijven