Bel of WhatsApp

Effect Corona Virus op programma MULLIGAN Concept


Door het Corona Virus schuiven onze cursussen op naar een later moment!

Het MULLIGAN Concept is een “hands-on” concept. Cursisten leren tijdens deze cursus een breed scala aan manuele technieken. Die technieken worden tijdens de cursusdagen geoefend op elkaar. Daarbij zijn de regels van het RIVM, zoals een meter tot anderhalve meter afstand houden, natuurlijk niet mogelijk. 

De lopende en aanstaande cursussen gaan daarom voorlopig nog niet door. Afgelopen persconferentie (22 april 2020) heeft helaas nog niet geleid tot een duidelijker perspectief hieromtrent.

We kunnen niet anders dan komende weken afwachten hoe de situatie zich verder ontwikkelt en passen ons programma daarop aan. U dient er rekening mee te houden dat de cursussen mogelijk pas na de zomer weer opstarten.   

Het virus treft ons allemaal. Veel fysiotherapiepraktijken staan momenteel, door de ontstane situatie, onder druk. Het is helaas niet anders. We kunnen alleen maar hopen dat het tij snel keert.

Benut de eventueel vrij gekomen tijd goed. Wellicht heeft u meer uren om te besteden aan studie. Pak de MULLIGAN™Concept App erbij en ga aan de slag! 

Veel sterkte voor iedereen die ziek is. Veel sterkte aan alle fysiotherapiepraktijken (eigenaren en medewerkers) om de praktijk overeind te houden tot dit Corona Virus onder controle is. 

En dan hopen we u natuurlijk weer snel te mogen begroeten tijdens één van onze cursussen of herhalingsdagen!

Vorige