Bel of WhatsApp

Cursus-protocol i.v.m. het Corona-virus

Update Corona-nieuws:

Yes, gelukkig gaat het heel veel beter met dank aan de vaccinaties!
We zijn na de zomer weer gestart met de cursussen en kijken met vertrouwen naar de toekomst.

Momenteel houden we ons nog wel aan een aantal maatregelen om de cursus verantwoord en veilig te kunnen organiseren.

Het MULLIGAN Concept is een “hands-on” opleiding. Cursisten leren tijdens deze cursus een breed scala aan manuele technieken. Die technieken worden tijdens de cursusdagen geoefend op elkaar. Omdat dit fysiek contact betekent, houden we ons nog wel aan de volgende maatregelen:

1. CoronaCheck: wij organiseren onze cursussen in Hotels met horeca. Er wordt gevraagd naar uw coronacheck app. Dus zorg dat u bewijs heeft van vaccinatie of een negatieve Coronatest. 

2. Gezondheidscheck:  bent u grieperig en/of verkouden, dan doet u in een Coronatest. Is deze positief (ook al bent u gevaccineerd) neemt u dan s.v.p. contact op met ons. Dan kijken we of we u op een later tijdstip in kunnen schrijven, maar ook als u negatief test op Corona, maar erg verkouden bent, is het handiger om de cursusdag op een ander moment in te halen.

3. Mondkapjes zijn niet meer verplicht, maar er zijn toch fysio’s die het veiliger vinden, zeker tijdens het oefenen. Dus neem een mondkapje mee, of omdat u het zelf graag wil, of omdat u een oefenpartner treft die het prettiger en veilig vindt.

4. Afstand!  We proberen toch zoveel mogelijk afstand te houden, ook al is de 1,5 meter niet meer vereist.

5. Groepsgrootte.
We houden de groepen nog steeds iets kleiner dan normaal. Dat geeft letterlijk en figuurlijk meer ruimte.

6. Contact met anderen.
U oefent tijdens de cursus altijd met één en dezelfde persoon.

7. Frisse lucht. Indien mogelijk staan deuren en ramen open en/of er is een goede verantwoorde ventilatie met buitenlucht. U kunt in de pauzes naar buiten.

8. We letten op hygiëne, dus we adviseren vaak handen te blijven wassen, zeker vooraf aan het oefenen.

9. Al onze cursussen zijn onder voorbehoud. Mocht er, onverhoopt, iets veranderen in de situatie, dan wordt u zo snel mogelijk op de hoogte gesteld.

 

Vorige