fbpx

Bel of WhatsApp

Cursus-protocol i.v.m. het Corona-virus

Update Corona-nieuws:

Yes, gelukkig gaat het heel veel beter met dank aan de vaccinaties!
We kijken met vertrouwen naar de toekomst.

Momenteel dienen wij ons nog wel aan de maatregelen te houden om de cursus verantwoord en veilig te kunnen organiseren. Om die reden hebben wij een cursusprotocol opgesteld. 

Het MULLIGAN Concept is een “hands-on” opleiding. Cursisten leren tijdens deze cursus een breed scala aan manuele technieken. Die technieken worden tijdens de cursusdagen geoefend op elkaar. Omdat dit fysiek contact betekent, houden we ons tot aan de zomer nog wel aan de volgende maatregelen:  

1. De gezondheidscheck van het RIVM. Wanneer u op één van de onderdelen “ja” moet antwoorden, dan neemt u contact op met ons en kijken we of we u op een later tijdstip in kunnen schrijven. We zijn hier streng in. 

2. Mondkapjes zijn VERPLICHT. Bij voorkeur een medisch mondkapje zoals u wellicht ook in de praktijk gebruikt. Fysiotherapeuten zijn hier al aan gewend, dus op zich is dit geen probleem. Tijdens het oefenen dient u het het mondkapje te gebruiken, tijdens de theorie, wanneer u zit, is het vrijwillig.

3. Afstand!  We zorgen dat de cursisten > 1,5 meter uit elkaar zitten tijdens de theorie en ook met het oefenen ver uit elkaar kunnen staan. 

4. Groepsgrootte. 
We houden de groepen kleiner dan normaal. (Positief voor u is dat daardoor meer persoonlijke aandacht van de docent overblijft per cursist.) 

5. Contact met anderen. 
U oefent tijdens de cursus altijd met één en dezelfde persoon. Alleen de docent kan nog binnen die 1,5 meter u benaderen. U heeft verder geen fysiek contact met andere cursisten. Tijdens alle onderdelen staan de (oefen-)tafels ver uit elkaar, zodat de 1,5 meter afstand meer dan ruim aangehouden kan worden.

6. Frisse lucht. Indien mogelijk staan deuren en ramen open en/of er is een goede verantwoorde ventilatie met buitenlucht. U kunt in de pauzes naar buiten.

7. We letten op hygiëne, dus vaak handen wassen, zeker vooraf aan het oefenen. 

8. Al onze cursussen zijn onder voorbehoud. Mochten er, onverhoopt, vanuit de overheid en RIVM maatregelen worden afgekondigd waardoor de cursussen geen doorgang meer kunnen vinden, dan krijgt u zo spoedig mogelijk bericht. Maar het is wél zo, dat wanneer wij door kunnen en mogen, we door gaan met onze opleiding. 

Wanneer u zich inschrijft voor één van onze cursussen, gaat u akkoord met bovenstaand cursus protocol. Tot dusver geven, na afloop, onze cursisten aan positief te zijn zoals de cursus is georganiseerd ten aanzien van de Corona-situatie. 

Vorige