Nieuw! Herhalingsdag UPPER én LOWER QUADRANT

We gaan het anders doen!
Voorheen hadden we één herhalingsdag, waardoor het een “race tegen de klok” was, om alle technieken weer te herhalen en nog tijd over te houden om wat meer te kunnen verdiepen. 
Om die reden hebben we besloten om de stof op te splitsen in twee dagen: een MULLIGAN Herhalingsdag UPPER QUADRANT en een MULLIGAN Herhalingsdag LOWER QUADRANT
Deze dagen gaan we organiseren op verschillende locaties en data. Je kunt dan inschrijven waar en wanneer je het beste uitkomt. Je kunt bijvoorbeeld 1x in het najaar komen en 1 x in het voorjaar. Of het ene jaar de LOWER en het volgende jaar de UPPER.
Maar schrijf je in ieder geval in, want deze herhalingsdagen zijn wel héél belangrijk voor iedere cursist.
Er zijn cursisten die de ABC volgen en vervolgens, omdat ze simpelweg er te weinig mee bezig zijn, bij een patiënt met, bijvoorbeeld een tenniselleboog, toch maar gewoon wat oefeningen gaan geven. Dat is super jammer, want het is een feit dat er zo’n goede resultaten te behalen zijn met dit concept.
Besef: het is net als met een sport, je kunt wel leren een tennisracket vast te houden en hoe je moet slaan (de basis), maar wanneer je vervolgens nooit oefent en traint, dan wordt je niet beter, bereik je geen hoger niveau. Sterker nog, dan verleer je het zelfs!
Dus ik hoop dat je begrijpt, waarom we er zo op hameren naar deze dagen te komen.
We zien momenteel een groeiende groep die telkens weer komt, waardoor er ook leuke contacten ontstaan en ervaring en kennis wordt uitgewisseld.
We hopen jou ook weer te mogen begroeten op één van onze herhalingsdagen! 

Deze herhalingsdagen zijn geaccrediteerd voor algemene register en het manuele register (ook voor Keurmerk).

Vorige

Volgende